Festa Valor ‘’Va d’Històries’’ amb Jordi Raül Verdú, Víctor Labrado i Eva Andújar.A Cervesses Lluna a Alcoi.

El dissabte 29 de juny de 2024 va tindre lloc a Cerveses Lluna la I Festa Valor a Alcoi, en aquesta ocasió vam comptar amb Francesc Gisbert rellevant escriptor destacat per les nombroses obres de literatura infantil i juvenil i per a adults que va presentar l’acte. 

Seguidament, vam comptar amb la conta contes Eva Andújar que va contar la llegenda de la gallineta. Víctor Labrado escriptor de Sueca destacat tant en la literatura per a adults com juvenil i que ens va contar la llegenda d’un ésser mitològic conegut com el Caro que s’apareix per la serra d’Aitana, el Benicadell i el Montcabrer. En darrer lloc, vam comptar amb Jordi Raül Verdú destacat per les seues novel·les que hem llegit a la nostra infantesa que són plenes de màgia i fantasia, Jordi Raül ens va fer gaudir per cloure la Festa Valor amb la rondalla d’Enric Valor ”Peret”.


Etiquetes: ACPV Alcoià-Comtat

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de