Racons Poètics 2024 a Ontinyent: poesia, naturalesa i convivènciaJa ha arribat el mes de juliol i amb ell, una nova edició dels nostres estimats Racons Poètics. Com cada estiu, ens preparem per celebrar la bellesa de la poesia en espais únics de la nostra comarca.

Aquest any, ens quedarem a Ontinyent i tenim preparades dues cites que segur no us voldreu perdre. La primera tindrà lloc el 17 de juliol a l´Espai Cultural el Filaner, a la vora del riu Clariano, sota l’ombra dels arbres del Carril. Un indret idíl·lic que ens convida a deixar-nos portar pels versos.

La segona cita serà el dia 25 a la Torreta, un espai ecosocial envoltat pels horts socials de la Colla Ecologista l’Arrel, prop de l’antic dipòsit d’aigua municipal al Llombo, a tocar del poliesportiu. Un lloc perfecte per connectar amb la natura i la cultura alhora.

Us esperarem a les 21:00 h en aquests dos refrescants racons. Porteu-vos un entrepà, una picadeta i alguna beguda per compartir. Serà una nit per gaudir de la bona companyia, de la gastronomia compartida i, sobretot, de la poesia. Aneu preparats amb els vostres poemes favorits, ja siguin propis o d’autors que admireu; serà el moment ideal per recitar i compartir amb tots nosaltres.

Per aquells que preferiu escoltar, us encoratgem a venir també. Potser els racons us inspiraran i decidireu deixar-vos portar pels vostres propis versos.

No hi falteu! ACPV us convida a un estiu de poesia, amistat i natura als Racons Poètics del 2024.


Etiquetes: Vall d'Albaida

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de