Èxit en la presentació a Alzira del llibre de Natxo EscandellEl passat dijous 27 de juny, la Casa de la Cultura d’Alzira va acollir la presentació del llibre de Natxo Escandell, Ni fet, ni desfet. Història del nacionalisme polític valencià (1974-1998), editat per Afers. L’esdeveniment, que comptà amb la presència de l’autor, va ser enriquit amb la participació de Joan Baldoví, qui junt amb Escandell va oferir una explicació exhaustiva sobre la gènesi del llibre i la trajectòria del nacionalisme valencià durant el període estudiat.

Joan Baldoví va declarar emocionat: “És el llibre de la meua vida”, destacant així la importància i el valor personal que atorga a aquesta obra. Des de l’organització, compartim la seva visió, subratllant que es tracta d’un llibre imprescindible per a comprendre el recorregut del valencianisme, així com per a fomentar la reflexió i el debat al voltant del moviment nacionalista.

La presentació va oferir una oportunitat per a discutir diverses temàtiques d’actualitat i rellevància, com ara el nacionalisme, els pactes polítics, les diferències entre les expectatives i la realitat, i la falta d’atenció als arxius de la memòria històrica. També es va posar de manifest la necessitat urgent de renovar els lideratges intel·lectuals dins del moviment.

L’acte va esdevenir un col·loqui interessant que va involucrar activament el públic assistent, el qual va participar amb preguntes i comentaris, i va enriquir encara més la sessió.


Etiquetes: ACPV Alzira

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de