Anna Zomeño va amenitzar la III Festa Isabelina a TurballosTurballos va ser per tercera vegada seu d’una de les Festes Isabelines que se celebren arreu de tot el País Valencià el passat divendres 5 de juliol. Aquestes festes estan dedicades a Isabel Clara Simó i Sor Isabel de Villena.

Es va comptar amb micro obert per al públic assistent que van llegir fragments del gran nombre d’obres de temàtica diversa entre les quals està la història, el feminisme, qüestions d’àmbit social. I per descomptat no podia faltar algun text de l’escriptora alcoiana Isabel Clara Simó.

Seguidament, va tindre lloc l’actuació de la cantautora Ana Zomeño. El públic assistent va gaudir de les seues cançons de caràcter intimista que apropen als contes, anècdotes de la vida i els sentiments més profunds. En acabar va tindre lloc un sopar de cabasset entre el públic assistent.


Etiquetes: ACPV Alcoià-Comtat FESTES ISABELINES

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de