Concert de guitarra del “Ciutat d’Elx Guitar Trio”El Casal d’ACPV/Elx, en col·laboració amb l’Associació de Guitarristes Música Abierta (AGMA), presenta el concert de guitarra del “Ciutat d’Elx Guitar Trio”. L’acte tindrà lloc el dijous 18 de juliol a les 20:00 hores a la seu del Casal, situada al carrer Sant Jordi, 2, Elx.

El concert gaudirà les actuacions de Gonzalo Conchillo, Ivan Lledó i Ana Elena Ferrández, tres destacats guitarristes que interpretaran obres de compositors reconeguts com Guridi, Cardoso, Roux, Esplà i Martín.

Aquest esdeveniment és una oportunitat per gaudir de la música de guitarra clàssica en un ambient acollidor. L’entrada és lliure fins a completar aforament.

Per a més informació, podeu contactar amb l’organització a través del correu electrònic elx@acpv.cat.


Etiquetes: ACPV Elx Casal Jaume I Elx Elx

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de