Joves d’Acció participa de la Trobada de Joves d’Esquerra Unida del País Valencià a Alacant



El cap de setmana passat, membres de Joves d’Acció van prendre part a la Trobada de Joves d’Esquerra Unida del País Valencià, celebrada a Alacant. Aquest esdeveniment va representar una oportunitat per a la convergència de pensaments, idees i objectius.

El cap de setmana va estar conformat per xarrades i debats on es van abordar temes d’actualitat i qüestions rellevants per al jovent compromés amb el canvi social i d’aquesta manera poder intercanviar opinions respecte als moments actuals del territori.

I es va aprofitar aquest espai per crear un espai de col·laboració i coordinació entre Joves d’Esquerra Unida del País Valencià i Joves d’Acció, amb l’objectiu de buscar punts en comí establir vincles en futures accions.

    Aquesta Trobada va ser més que una reunió; va ser un espai de construcció col·lectiva, d’intercanvi d’idees i d’establiment de ponts per a futures col·laboracions. Joves d’Acció continua compromesa a ser part activa del diàleg i a treballar junts per un futur més inclusiu i just.



    Etiquetes: ACPV Joves d'Acció Trobada Joves EUPV

    Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

    Ajuda’ns a tindre més força.

    Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

    Amb el suport de