La Comissió Organitzadora dels actes previs del Congrés de Cultura Catalana prepara un esdeveniment per a la tardor


Comissió Organitzadora de les jornades prèvies del Congrés de Cultura Catalana_ACPV

La comissió organitzadora dels actes previs del Congrés de Cultura Catalana prepara un esdeveniment per a la tardor. Les línies sobre les quals giraran aquestes jornades seran l’equitat i la igualtat. Aquesta comissió organitzadora s’ha reunit a València en format híbrid. Quatre persones de forma presencial i una de forma telemàtica.

A aquesta reunió hi han assistit per part d’Acció Cultural del País Valencià, Anna Oliver Borràs, presidenta d’ACPV, Anna Gascón, secretaria d’ACPV i Josep Maria Bullón, membre de la junta directiva d’ACPV i Teresa Fèrriz Roure, representant de la fundació del congrés de Cultura catalana. L’objectiu era preparar la Jornada Prèvia, prevista per a finals d’any que segurament serà a la tardor i a la ciutat de València com a seu. «Aquesta reunió ha estat clau per definir els objectius i activitats de l’esdeveniment, que busca fomentar el diàleg sobre cultura catalana, equitat i igualtat», ha dit Oliver.

Entre les entitats es programaran figuren debats, tallers, ponències i activitats de networking amb dinamitzacions per tal d’establir lligams forts dins de la nostra cultura i amb l’equitat i la igualtat com a principals objectius d’aquestes jornades prèvies.

Preparatius de la comissió organitzadora

Durant la reunió a València, es van abordar temes logístics, es van establir proposar col·laboracions amb entitats locals i es va definir un programa que reflecteix la diversitat de la cultura catalana, personal, territorial i intergeneracional. Pròximament, ACPV confirmarà la data, les activitats i les persones convidades que hi participaran.


Etiquetes: ACPV Cultura Catalana València

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de