Presentació del material didàctic de Maria Ibars a Dénia



El passat dimarts, 24 de setembre de 2024, es va celebrar la presentació de les auques i unitats didàctiques dedicades a la figura de Maria Ibars al Teatre Auditori del Centre Social de Dénia. Aquest acte, organitzat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), va reunir destacades personalitats del món de la cultura i l’educació amb l’objectiu de retre homenatge a una de les escriptores més rellevants del patrimoni literari valencià.

L’esdeveniment va comptar amb les intervencions de Tomàs Llopis, autor del material didàctic, i Àngels Gregori, representant de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. També van participar Joanba Martí, director de l’IES Maria Ibars de Dénia, i Raúl García de la Reina, regidor de cultura de l’Ajuntament de Dénia, qui va subratllar la importància d’aquest projecte per a l’enriquiment de l’ensenyament en valencià.

La vetlada es va completar amb una actuació musical a càrrec d’Ina Martí, acompanyada per Enric Murillo i Fraskito, que va aportar un toc emotiu a la presentació.

L’acte va ser fruit de la col·laboració entre ACPV, l’Ajuntament de Dénia, l’IES Maria Ibars i diverses institucions com la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Conselleria d’Igualtat de la Generalitat Valenciana, que van donar suport a aquesta iniciativa didàctica per a continuar promovent la cultura i llengua valenciana.

Pots descarregar el material didàctic des de aquest enllaç.


Etiquetes: Maria Ibars

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de