Jaume Fàbrega presenta el llibre “”El convit de Tirant”” a Gandia
4 desembre, 2008. 12:00
Jaume Fàbrega presenta el llibre “”El convit de Tirant”” a Gandia
MENÚ DEGUSTACIÓ 30 € (tel 962951222)Al centre de la taula: albergínies espeses, espinacs capolats i coca de sardines adobades.Peix: AlatriaCarn: Moltó adobat.Postres: Menjar blancTot regat amb vins valencians.—-EL CONVIT DEL TIRANTDarrera la cuina de Ferran Adrià hi ha un país i una història? Com menjaven i com es comportaven a taula els personatges de Tirant lo Blanc, els reis, els religiosos i els burgesos medievals? Qui va ser Mestre Robert, el cuiner més famós del seu temps? Perquè mengem el que mengem? Què tenen a veure els menjars amb la religió, la classe social i el gènere? Quines són les normes de comensalitat en les diverses cultures? Què té a veure la cuina amb la dieta i el sexe? Totes aquestes preguntes, i moltes més, troben resposta en aquest brillant i suggestiu assaig de Jaume Fàbrega, escrit amb un estil alhora rigorós, àgil i divertit.
Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.