El Correllengua de Pedreguer homenatja Guillem AgullóSònia Escrivà, Rafael Fornés, Paquibel Server, Anna Aurora, Rafa Boluda, Vicent Erades, Xavier Ortolà, Mari Franç Torres, Dimas Montiel i Cristina Martí van ser els lectors i lectores d’una selecció de poemes d’Estellés, Espriu, Maria Mercé Marçal, Pere Quart, Miquel Martí i Pol, Josep Maria de Segarra… acompanyats d’un grup de músics de gran qualitat.

La lectura poètica serví de primera part d’un acte en el qual es celebrava el XV aniversari del Casal d’ACPV de Pedreguer, i que tingué com a part més emotiva l’homenatge a Guillem Agulló. Els pares del jove maulet assassinat l’any 1993 recolliren el reconeixement acompanyats de Toni Gisbert, secretari d’Acció Cultural, qui adreçà a continuació unes paraules als assistents. Tancà l’acte el tinent d’alcalde Ferrús, en nom de l’Ajuntament.

 

 


Etiquetes: correllengua correllengua 2013 Salvador Espriu Vicent Andrés Estellés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de