Correllengua a Sueca, Elx i MonòverDijous 9 d’Octubre a les 11.00h. Cercavila des de l’Ajuntament de Sueca fins a la casa de Joan Fuster on es llegirà el manifest del Correllengua.

Avui dilluns 6 d’octubre a les 20h al Casal d’Elx Presentació del llibre ‘Ramon Berenguer IV‘ a càrrec del seu autor Josep-David Garrido i Valls. Sorprenentment, la biografia de Ramon Berenguer IV (1113/14-1162), comte de Barcelona i príncep d’Aragó.

 

Dimarts 7 d’octubre a les 20:00 hores a la Plaça de Baix d’Elx, arribada del Correllengua a l’Ajuntament d’Elx i Lectura del Manifest per la Llengua. Saló de plens de l’Ajuntament lliurament de la flama del Correllengua a Mercedes Alonso, alcaldessa d’Elx i lectura del manifest per la llengua a càrrec de joves d’educació secundària d’un IES de la ciutat. Actuació de la colla de dolçainers i tabaleters el Cascabot. 
A les 21:00 hores al Casal Jaume I d’Elx, arribada del Correllengua al Casal Jaume I d’Elx. Concert de música folk a càrrec del grup il·licità “Saranda i Sevaïl” presenta el seu primer disc, és un grup de música creat aquest any 2014 a la ciutat d’Elx (Baix Vinalopó). Sopar “picadeta” Coca i ví de la terra.

Dijous, 9 d’octubre a les11:00 hores al Parc Jaume I d’Elx. IV Ofrena cívica unitària
Acte d’homenatge en commemoració del 9 d’Octubre a l’hort del Carme.
Desitgem que hi haja tanta gent com hi puga anar i, a més, que ens acompanyeu amb la samarreta #esElx o #AElxenvalencià. Reivindicarem la nostra valencianitat, la defensa de la nostra llengua, la millora de la qualitat democràtica i del benestar social per a tots els nostres conciutadans del sud i de la resta del país.
El dia 9 d’octubre, se celebra la diada del País Valencià, en recordança de l’entrada del rei Jaume I a la ciutat de València, el 1238, any que, podríem dir, marca la naixença del País Valencià. El Nou d’Octubre té una significació alhora festiva i reivindicativa de la identitat valenciana.

Els actes del Correllengua de Monòver es realitzaran el dissabte 11 d’octubre a les 19.30h. La jornada festiva començarà a la plaça del Jardinet amb l’arribada de la flama i la lectura del manifest d’ACPV. A continuació, marxarem en cercavila a la plaça de la Sala al ritme de la dolçaina i el tabal. Més informació


Etiquetes: correllengua correllengua 2014 Joan Roís de Corella Joan Vinyoli

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de