Un Correllengua molt emotiu i participatiu a MonòverEl Correllengua va començar al voltant de les 19.30 al Casal Jaume I. Seguidament, en cercavila i al so de la dolçaina i del tabal, els assistents es van traslladar a la plaça de l’Ajuntament on va tindre lloc l’acte institucional. En primer lloc, es va llegir el manifest del Correllengua d’Acció Cultural a càrrec d’una de les nostres membres.

A continuació, l’alcalde de Monòver, Natxo Vidal, va llegir un emotiu manifest a favor del valencià i del plurilingüisme. Quan van acabar els parlaments, la regidora de cultura, Lourdes Pastor, va entregar els diplomes commemoratius que va preparar Acció Cultural en homenatge als pares i mares que van portar els seus fills a la primera línia en valencià de Monòver. Després de l’entrega de diplomes, l’acte es va traslladar novament al Casal. Malgrat la pluja, el concert de Cesk Freixas es va realitzar amb normalitat amb una notable assistència de públic. 

 

 

 


Etiquetes: correllengua correllengua 2014 Joan Roís de Corella Joan Vinyoli

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de