ACPV participació en la taula rodona sobre entitats organitzada per SocarratsEl passat divendres, 25 de gener, el delegat a Castelló d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Antoni Royo, va participar a Vila-real en la taula rodona muntada per l’associació cultural Socarrats, sobre la funció i el futur de les entitats culturals al País Valencià. Hi van participar també representants de Maestrat Viu i del Centre Excursionista de Vila-real. L’acte va comptar amb un públic nombrós i participatiu, en un debat interessant.

 


Etiquetes: ACPV entitats Erasmus + Territorial Languages as a Employability Tool for Adult people Vila-real

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de