Primera conferència a Vila-real del 8è cicle “Economia i societat”El divendres 8 de febrer es va celebrar, al saló d’actes de la Caixa Rural de Vila-real, la primera de les tres conferències del cicle “Economia i societat” que, per vuitè any consecutiu, organitzava el Casal d’Acció Cultural d’aquesta localitat de la Plana Baixa.

 

La conferència la va impartir el professor emèrit de l’institut Francesc Tàrrega de Vila-real Santiago Vilanova, sota el títol “Una visió crítica de l’economia valenciana”. La presentació del conferenciant va anar a càrrec del regidor de Normalització i Tradicions, Santi Cortells, mentre que la introducció general del cicle la va fer el nostre delegat territorial a Castelló, Antoni Royo. La conferència va anar seguida d’un animat col.loqui.

Properes conferències del Cicle “Economia i societat”

Divendres 15 de febrer de 2019, a les 19.30 h
«Ocupació futura i qualitat del treball» a carrec d’Enric Nomdedéu. Presenta Xavi Ochando, regidor d’Economia

Divendres 22 de febrer de 2019, a les 19.30 h
«Té futur la citricultura valenciana?» a càrrec de Carles Peris, secretari de la Unió de Llauradors i Ramaders. Presenta Josep Pasqual Sancho, regidor d’Agricultura


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació