Segona conferència a Vila-real del cicle Economia i societatEl passat divendres, dia 15 de febrer, es va celebrar la segona de les conferències del VIII cicle “Economia i societat” que organitzava el Casal de Vila-real d’Acció Cultural. La conferència, que es va celebrar al saló d’actes de la Caixa Rural d’aquesta població de la Plana Baixa, va anar a càrrec del secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu.

El conferenciant va ser presentat pel tinent d’alcalde i regidor d’Economia de Vila-real, Xavier Ochando. En la seua intervenció, Nomdedéu va fer un repàs de les diferents actuacions del seu departament per tal d’estimular l’ocupació en els diferents sectors de població, tant des del punt de vista de l’edat i l’experiència laboral com des del territorial.

La conferenciava anar seguida d’un interessant col.loqui, durant el qual el secretari autonòmic va respondre qüestions i consultes molt diverses per part dels participants.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació