Acció Cultural acompanya l’Obra Cultural Balear (OCB) a LlucEl diumenge 7 d’abril el secretari d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Toni Gisbert, representà la nostra entitat en la Trobada de socis i amics de l’Obra Cultural Balear (OCB) que tingué lloc a l’emblemàtic monestir de Lluc. També ens acompanyà Omnium Cultural.

La jornada comptà amb actuacions musicals, tallers infantils i un dinar, i finalitzà amb els parlaments dels representants d’ACPV, Omnium Cultural i el president d’OCB, Josep de Luis. Totes tres entitats expressàrem la seua voluntat de reforçar els lligams que les uneixen en la Federació Llull, i reclamàrem l’alliberament de Jordi Cuixart (president d’Omnium i actual president també de la Federació Llull) i de la resta de líders polítics i socials catalans empresonats per haver organitzat un referèndum.


Etiquetes: ACPV Federacio Llull OCB Òmnium

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de