Un debat sobre cultura i comarques centrals clou el cicle ‘Un país de Ciutats’ a AlcoiEl professor d’Economia de la Universitat de València i expert en economia de la cultura i el turisme, Pau Rausell, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Xàbia, Francesc Moraques, tancaren aquest dijous al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi el cicle de debats, “Un país de Ciutats”, amb una reflexió compartida sobre Cultura, política de valors i comarques centrals. La periodista Maribel Vicedo va conduir l’acte.

Tots dos ponents van insistir en la importància d’apostar per un model de país que remarque el paper de les comarques centrals i que faça valdre la seua connexió cultural. Tant per a Rausell com per a Moragues, cal aprofitar el finançament europeu per a articular la nostra cultura com a poble, esperant que un model de negoci no acabe en el nostre model de vida. També van destacar que aquest model ha d’afavorir la recuperació del nostre patrimoni, incidir en el benestar de les persones i reforçar el teixit cultural.


Etiquetes: Alcoi Centre Ovidi Montllor Un país de ciutats

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de