L’actuació de Paco Torregrosa Quartet acomiada els concerts de la temporada al Casal Jaume I de PedreguerEl grup Paco Torregrosa Quartet va actuar el passat 5 de desembre en Pedreguer en una sessió de jazz que va donar per finalitzat el circuit de concerts organitzats pel Casal durant aquest any.

L’alacantí Paco Torregrosa, format entre els conservatoris de València i Birmingham (UK), col·labora en múltiples projectes, però és amb aquesta formació on mostra el seu vessant més personal amb un estil contemporani ple d’influències del jazz modern.

El grup, format per Paco Torregrosa (Alt Saxo), Jaume Guerra (Contrabaix), Eduard Marquina (Piano) i Pablo Soriano (Bateria), aporta individualment innovació, frescor i una interacció que fan molt personal la seua proposta i són una clara mostra del gran moviment, reconeixement i futur del Jazz al País Valencià.

Fotografies: Daniel Puigcerver


Etiquetes: Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació