L’UJI acull la primera jornada de la Lliga de Debat de Secundària i BatxilleratLa Facultat de Ciències de la Salut de l’UJI va acollir la primera de les jornades de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat organitzada per la Universitat Jaume I en col·laboració amb la Federació Escola Valenciana. La delegada d’ACPV a Castelló, Marta Cubedo, forma part del jurat d’aquesta edició a proposta dels organitzadors.

En aquesta edició participen un total de 13 equips, provinents de nou centres de secundària de la província de Castelló, que debaten sobre el tema «La tecnologia augmenta la felicitat?». La jornada ha sigut inaugurada per la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez; el degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Rafael Ballester; Nacho Badenes, president d’Escola Valenciana, i Olga Carbó, coordinadora de la Lliga de Debat UJI.

El campió d’aquesta lliga representarà l’UJI en la Lliga de debat interterritorial que organitza la Xarxa Vives d’Universitats i que tindrà lloc a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona), del 22 al 24 d’abril de 2020.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició en la qual diversos equips d’estudiants d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. L’activitat aporta un espai de formació on els estudiants aprenen a parlar en públic, a fer equip i a saber defensar un tema tant a favor com en contra, utilitzant el català com a llengua vehicular.


Etiquetes: ACPV Castelló Lliga debat

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació