L’Espai Ciència acull un col·loqui sobre el càncer el pròxim 12 de marçAmb motiu de la publicació de Clar i ras: parlem del càncer (Vincle 2020), s’ha organitzat un col·loqui a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània el pròxim dijous 12 de març.

L’acte, emmarcat en l’Espai Ciència, comptarà amb la participació d’Àngels Royo, oncòloga i autora del llibre, i Reis Juan, periodista. S’iniciarà a les 19h, a la sala d’actes de l’Octubre CCC.

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència/Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, amb el suport del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), la Llibreria Fan Set i la revista Mètode.Etiquetes: Espai Ciència Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de