‘La seva millor història’ es projecta a l’Octubre CCC el pròxim 10 de marçLa CAPPEPV, la Coordinadora de l’Horta Nord i Escola Valenciana amb la col·laboració d’Acció Cultural, projecten la pel·lícula La seva millor història el 10 de març.

La projecció tindrà lloc el pròxim 10 de març a les 18:30h a l’Octubre CCC (Carrer de Sant Ferran, 12, 46001 València). L’entrada és gratuïta. Per fer la inscripció cal enviar un correu electrònic a cappepv@fev.org indicant nom, cognoms i quantitat de places que es desitgen reservar.


La seva millor història

Un equip cinematogràfic britànic rep l’encàrrec de fer una pel·lícula patriòtica per a aixecar la moral de les tropes angleses després dels bombardejos de l’aviació nazi sobre Londres durant la Segona Guerra Mundial. El problema sorgirà quan es desencadene una autèntica batalla de sexes.


Etiquetes: Cinema Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació