La presentació de ‘Guillem’ de Núria Cadenes omple de vida i dignitat l’Octubre CCCL’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València va acollir ahir la presentació de la novel·la Guillem a càrrec de la seua autora, la periodista Núria Cadenes.

L’acte s’inscrivia en la campanya “La lluita continua” organitzada al voltant de la figura del militant independentista valencià Guillem Agulló, assassinat l’11 d’abril del 1993 a mans d’un grup de feixistes. Cadenes, segons indica, ha enllestit el llibre “amb la voluntat que perdure perquè es conega aquest cas, i perquè es conega també aquest corrent de fons, perquè si la impunitat perviu, perviu la possibilitat que això continue passant”.

A la presentació assistiren, també, Betlem i Guillem Agulló, germana i pare, el periodista Miquel Ramos i Rafa Molés, productor audiovisual.

A més del llibre de Cadenes, la campanya inclou el rodatge de la pel·lícula La mort de Guillem, dos concerts, un a València i un a Barcelona, i l’actualització de la web Crims d’odi dels periodistes David Bou i Miquel Ramos.

 


Etiquetes: Guillem Agulló La lluita continua Núria Cadenes

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de