Marcel el Marcià – XarlestonMarcel el Marcià ens canta un divertit xarleston, una dansa participativa i per a tota la família.

Aquesta acció s’emmarca en la campanya #CuidemLaCultura, que també s’adreça a les menudes i els menuts de la casa!

Marcel el Marcià

Marcel el Marcià fa anys que recorre teatres, escoles i places de les nostres comarques amb la finalitat de transmetre la música en valencià al públic infantil. Després dels espectacles El viatge de Marcel el Marcià, Marcel a la Mediterrània i Marcel balla, balla, aquest personatge vingut d’un planeta molt llunyà s’endinsa en el cançoner de la mítica formació Al Tall, precursora de la recuperació de la tradició musical pròpia i de les cançons per als més xicotets. Un repertori que ha format part de molts dels discos del grup i, especialment, de l’àlbum Som de la Pelitrúmpeli (Ànec, 1980).

La companyia ha combinat el seu potencial musical amb el talent teatral de Xavo Giménez, i junts han creat l’espectacle Sensacionari, basat en el llibre-disc del mateix títol de Bertomeu (Ed. Bromera). Una història teixida per les sensacions: carícies, cosquerelles, besos… tal com van marcant les cançons, interpretades en directe, i adreçades a que els més menuts i les més menudes s’ensenyen a comprendre els seus sentiments i a compartir-los amb les seues famílies i amistats.


Etiquetes: Cuidem la cultura Marcel el Marcià música

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de