Espai ciència: l’oncòloga Àngels Royo explicarà l’evolució i el futur del càncer en una xarrada en línia



El proper dimecres 17 de juny a les 19.00 hores s’ha organitzat una conversa en línia amb l’autora del llibre Clar i ras: parlem del càncer (Vincle, 2020) Àngels Royo on analitza el present i el futur de l’oncologia. Àngels Royo Peiró és llicenciada en Medicina i especialista tant en Història de la Ciència i Comunicació Científica com en Oncologia Farmacèutica i Intel·ligència Emocional, i està realitzant el doctorat en Estudis Històrics i Socials sobre Ciència, Medicina i Comunicació Científica.

A la xarrada, que s’hauria d’haver realitzat el passat mes de març a l’Octubre CCC, l’oncòloga Àngels Royo respondrà totes les preguntes que desperta el càncer, parlarà de forma clara, directa i molt didàctica sobre què és el càncer, com s’origina i els seus tractaments, explicarà per què cada vegada hi ha més gent al món que el pateix, comentarà el dia a dia d’un malalt, com afecta les famílies, parlarà de les teràpies miraculoses i el camí que duen les investigacions, entre altres temes.

Àngels Royo pretén amb aquesta xarrada i el seu llibre divulgatiu trencar les distàncies, parlar del càncer i fer-lo comprensible a la majoria de les persones. La xarrada presencial va ser cancel·lada a març a l’Espai Ciència en Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) i ara es reprèn telemàticament des de la pàgina de videoconferències Blackboard Collaborate. 

El programa d’activitats de l’Espai Ciència de l’OCCC compta amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià, el CSIC, la Llibreria Fan Set i la revista Mètode.

Converses a l’Espai Ciència és un projecte de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, que compta amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia i del Ministeri de Ciència i Innovació.

Enllaç de participació a la conversa a partir de les 19.00 hores: https://eu.bbcollab.com/guest/e496f2388a414587905a6c55d597bfff


Etiquetes: Espai Ciència

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de