Comencen les Festes Estellés de 2020Com cada any, setembre és el mes Estellés per antonomàsia. La primera data per commemorar la figura del poeta de Burjassot serà a Ontinyent el pròxim 19 de setembre. València i Sant Vicent del Raspeig seran les pròximes parades d’aquesta emblemàtica cita literària i gastronòmica.

Aquesta cita literària, gastronòmica i cultural se celebra per recordar Vicent Andrés Estellés, un dels clàssics insígnia de les lletres valencianes. A continuació podeu consultar les dates per a les pròximes convocatòries dels Sopars Estellés 2020 arreu del territori:

ONTINYENT (Vall d’Albaida)

  • 19 de setembre, a Ca la Mera. Sopar, micro obert i concert acústic de Toni de l’Hostal.

VALÈNCIA

  • 22 de setembre, Octubre CCC. Programació per determinar.

SANT VICENT DEL RASPEIG

  • 25 de setembre, Plaça de l’Ajuntament. Recitals lliures de poesia i concert acústic de Laura Díaz.


Els actes comptaran amb totes les mesures de seguretat per la COVID-19, amb l’objectiu de programar un tipus de cultura segur i amb garanties. Per tant, cal seguir les normes d’higiene, distanciament i protecció personal amb la carasseta.

 

 


Etiquetes: Sopar Estellés Vicent Andrés Estellés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de