Pedreguer celebra els actes del Correllengua 2020Com és habitual, amb l’arribada d’octubre Pedreguer celebra la festa del Correllengua. Acte que organitza des de fa edicions el Casal Cultural Jaume I Pedreguer, delegació d’ACPV a La Marina Alta, conjuntament amb l’Ajuntament de Pedreguer.

Aquesta edició ha englobat diferents vessants culturals com són el cinema, la música i el teatre.

Els actes del Correllengua 2020 es van iniciar el dijous 1 d’octubre amb l’estrena de la pel·lícula La mort de Guillem. La projecció es va celebrar al parc de Patronat amb l’aforament pràcticament complet. Anna Oliver i Borràs, presidenta d’ACPV i Carme i Guillem, pares de Guillem Agulló van agrair al públic la seua assistència, a més tant Carme com Guillem van recordar el Premi Casal Jaume I Pedreguer que el Casal va atorgar a la memòria de Guillem Agulló i va ser recollit per ells el 2013.

El divendres 2 d’octubre van continuar els actes a la plaça de l’Amistat, on es va llegir el Manifest del Correllengua 2020 per a continuació gaudir amb l’actuació que va brindar el grup Marala.

El dissabte 3 d’octubre van finalitzar els actes del Correllengua amb el lliurament del XV Premi Casal Cultural Jaume I Pedreguer a Núria Feliu.

A causa de la situació actual de contagis per la pandèmia de Covid-19, tant al Casal com Núria, sentint-ho molt vam prendre la sensata decisió que no acudís personalment a la gala. Per compensar la seva absència, es va llegir un emotiu escrit de Núria on torna a demostrar el gran amor que té a el poble de Pedreguer i la seua gent. L’acte va finalitzar amb la divertida actuació “On està Mercè?” de la Companyia Bandada Clown a Capella.Etiquetes: Correllengua 2020 Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació