Gran afluència de públic a les projeccions de ‘La mort de Guillem’, programades per la Federació LlullLa pel·lícula La mort de Guillem ha arribat a les pantalles de tot un seguit de pobles dels Països Catalans de la mà de la Federació Llull. Durant totes les projeccions s’han esgotat les entrades i s’han cobert els aforaments permesos.

A continuació, us oferim algunes imatges de les presentacions a València, Alacant, Pedreguer, La Vall d’Uixó i Ontinyent. Durant les pròximes setmanes el film es projectarà a Alcoi, Gandia, Montesa, Castelló, Monòver, Elx, Orpesa i Llíria.Etiquetes: Cinema Federacio Llull La mort de Guillem

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació