L’Espai Ciència organitza una conversa sobre la culpa climàtica amb l’ambientòleg Andreu EscrivàL’acte tindrà lloc el pròxim 17 de novembre ales 19h, a l’Octubre CCC, i estarà conduit per la periodista Reis Juan.

Recorda que l’aforamaent serà limitat, i que cal reservar invitació per assistir-hi a través de l’app Eventbrite. També es podrà seguir l’acte en directe a través de l’enllaç que comunicarem.

I ara jo què faig?. Com evitar la culpa climàtica i passar a l’acció.

Aquest llibre no és un receptari per a una vida baixa en carboni, ni tampoc trobaràs aquí un full de ruta sobre la transició ecològica per a les pròximes dècades. No llegiràs en aquestes pàgines un mostrari de l’horror futur que ens dibuixen els escenaris climàtics, ni descobriràs un llistat de solucions tecnològiques. Perquè no, no hi ha una solució màgica enfront del canvi climàtic que pugues emprar com una arma, ni una conspiració que sobtadament ho explique tot. El que sí pots trobar en aquestes pàgines són eines per activar-te a tu mateix i impulsar el canvi en els altres, algunes de les arrels de la insostenibilitat i, per descomptat, les llavors disperses d’un futur que cal que cuidem i treballem. Amb temps, amb esperança i amb audàcia.

Espai Ciència

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència/Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, amb el suport del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), la Llibreria Fan Set i la revista Mètode.


Etiquetes: Andreu Escrivà Canvi climàtic Espai Ciència

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de