El Premi Betxinencs de l’any recau en els llauradors voluntaris que van desinfectar contra la COVID-19L’àgora de RuralNostra ha acollit la vint-i-cinquena edició dels Premis Betxinencs de l’any. Una tradicional cita que organitza Acció Cultural del País Valencià i que aquest any ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament. 

Aquesta edició s’ha fet coincidir en el Dia de les Lletres Valencianes, 20 de novembre, i en commemoració del centenari de l’Aplec de la Muntanyeta de Sant Antoni de Betxí.

L’acte que va obrir la vesprada va ser la presentació del llibre d’Antoni Royo, Pel meu País, presentat per Ximo Meneu. Seguidament, es va celebrar l’homenatge “Els Betxinencs de l’any”; atorgat en reconeixement a la tasca de neteja i desinfecció feta pels llauradors voluntaris en la pandèmia COVID-19. Van participar en l’acte, des de l’Ajuntament,  Alfred Remolar i  Núria Meneu (alcalde i regidora de cultura), i en representació d’ACPV ho va fer Enric Sorribes. L’acte va finalitzar amb el concert de Mireia Vives i Borja Penalba.Etiquetes: ACPV Castelló

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de