Òscar Pérez Silvestre presenta el seu llibre dedicat al mestre valencianista Josep Francesc Boix SenmartíÒscar Pérez Silvestre presentarà el seu llibre Josep Francesc Boix Senmartí. El mestre que estimava la natura i la poesia (1901-1933) el pròxim dimarts 15 de desembre al Fòrum Babel de Castelló de la Plana (C/ del Guitarrista Tàrrega, 20). L’acte s’iniciarà a les 19h.

El mestre Francesc Boix Senmartí (1901-1933) ha restat un poc al marge en la reconstrucció del magisteri arrelat i del pensament valencianista, el cultural i el polític, però no oblidat. Potser el seu nom només apareix esmentat sense més aprofundiment en desenes de treballs, o en les plaques commemoratives com la de l’ermita de Sant Pau d’Albocàsser, però no ha estat amagat. Simplement, ningú havia començat l’àrdua labor d’estirar els fils necessaris per a resseguir la seua vida i estudiar la seua obra poètica i pedagògica.Quedava molt per fer i dir, i Òscar Pérez Silvestre, en el cas de Boix Senmartí, fa justícia rescabalant vida i obra escrita, reflotant-la i posant-la al costat de la dels seus amics Carles Salvador, Enric Soler i Godes i Antoni Porcar Candel.”


Etiquetes: ACPV Castelló llibres

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de