Laura Díaz, un homenatge a la música en valenciàLaura Díaz va actuar el divendres 11 de desembre al Casal Cultural Jaume I Pedreguer.

El directe de la cantant de Monòver és un homenatge als grans grups i músics valencians. Un recital amb temes versionats de forma molt personal, que fan repàs a part de la història musical valenciana des de clàssics convertits en himnes, com cançons de formacions més contemporànies.

Acompanyada per Paco Díaz i Salva Payà, la formació va demostrar la seua gran sintonia i el caràcter que cada músic aporta al projecte en un concert on es va completar l’aforament.Etiquetes: Casal Jaume I Pedreguer Laura Díaz

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació