Per un espai comunicatiu amb veu pròpia



Ens adherim i donem suport a les protestes del sector periodístic valencià, que reivindiquen el dret a la informació de la ciutadania, l’estabilitat laboral i la proliferació d’acomiadaments que pateixen. També denuncien la incapacitat del Govern valencià per bastir un sistema comunicatiu en la nostra llengua.

Cal donar suport als mitjans de comunicació, especialment a aquells que s’expressen en català. Construïm un país amb veu pròpia.

En la taula següent , facilitada per Moisès Vizcaíno, editor del diari La Veu del País Valencià, i Manuel Lillo, director del setmanari El Temps, es poden comprovar les prioritats de la Generalitat Valenciana a l’hora d’invertir en mitjans de comunicació.

Mentrestant, el Diari La Veu del País Valencià, l’únic diari en català del territori, va haver de tancar per manca d’ajuts i de publicitat institucional. «Els zero euros d’ajudes de la Generalitat Valenciana durant el 2019 van fer totalment inviable el projecte», deia l’editor del diari en una entrevista al setmanari El Temps.



Etiquetes: Periodisme

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de