‘Advocate’ inicia aquest dissabte a l’Utiye el cicle Acció Documental+ a OntinyentAl llarg d’aquest 2021, cada primer dissabte de mes tindrem l’oportunitat de gaudir del “Documental del Mes” de DocsBarcelona, una iniciativa que porta mensualment l’estrena d’una pel·lícula documental internacional de qualitat i de temàtica i procedència diversa a multitud de sales adherides a la proposta. Les projeccions són en versió original i subtitulades al català.

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l’any i el territori. És una iniciativa de DocsBarcelona nascuda l’any 2004 en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa, amb l’objectiu d’acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques. La selecció de documentals la realitza un comité de selecció de Parallel 40.

El cicle Acció Documental +, organitzat per ACPV i ACICOM, tracta d’acostar aquesta iniciativa a les sales i públic del País Valencià. Per la qual cosa, al Cine Club Utiye, a una de les sales de cinema del centre comercial el Teler d’Ontinyent, cada primer dissabte de mes comptarem amb una projecció única a les 20 hores, amb un preu de 3 euros per a tots els públics.

Comencem el pròxim dissabte 6 de febrer amb Advocate (2019), un documental copiosament premiat de Rachel Leah Jones i Philippe Bellaiche sobre l’advocada jueva Lea Tsemel, un terratrèmol d’advocacia a Israel especialitzada en la defensa de presoners polítics palestins.

Trobareu el tràiler i la fitxa completa del film en aquest enllaç.


Etiquetes: ACICOM ACPV Vall d'Albaida Cinema

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de