La música en directe torna al Casal Jaume I de Pedreguer de la mà del cantautor Iván BrullEl divendres 26 de març a les 19:30h torna la música en directe al Casal amb l’actuació d’Iván Brull.

Ivan Brull  és enginyer, músic, cantautor i poeta. Resident a Silla, localitat on va estudiar el grau mitjà de violí en el Conservatori Professional de Música, és enginyer químic per la Universitat Politècnica de València.​

La seua producció literària la va començar en 2010, amb la publicació de Cantaments, un llibre de poesies (amb un total de trenta-nou poemes dividits en quatre parts) amb el qual va guanyar el tretzé premi de poesia Jaume Bru i Vidalla dels Premis Literaris de la Ciutat de Sagunt. Entre els anys 2010 i 2012 va dirigir en la Universitat Politècnica de València el taller de poesia «Vers», aquest mateix últim any va publicar la seua segona obra, Guia de perduts​ i tres anys més tard, en 2015, el llibre Sobre l’unicorn amb el qual se li va concedir el premi Benvingut Oliver de poesia en l’edició trenta-cinc dels premis Vila de Catarroja.

Brull també col·labora en revistes literàries com Caràcters, on va publicar una breu biografia del poeta Peter Balakian i va traduir de l’anglés al català Primavera incipient —Early Spring—, entre altres,​ i ha editat un treball discogràfic en format CD, Canvi dels àngels (Comboi Rècords, 2015), en el qual interpreta musicalment els seus poemes.


Etiquetes: Casal Jaume I Pedreguer música

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació