Art i periodisme compromés: el casal de Pedreguer enceta la programació de junyEl casal cultural Jaume I de Pedreguer ha encetat la programació del mes de juny amb dos actes ben interessants: la presentació del llibre “El Sàhara. La terra promesa” i la mostra “Matèria Crítica”.

El periodista Vicent Garcia Devís presenta “El Sàhara. La terra promesa” en Pedreguer.

El passat divendres 4 de juny, el periodista Vicent Garcia Devís (TVE, RCE, RNE-Alacant, RTVV, À Punt Mèdia i altres) va presentar el llibre “El Sàhara. La terra promesa” al Casal Cultural Jaume I Pedreguer.

El llibre, editat sota el segell de l’Editorial Alfons el Magnànim, és una crònica de vivències periodístiques de l’autor, sobre el conflicte del Sàhara. Des de l’època franquista on formava part de territori espanyol fins als fets més actuals com el suport estatunidenc al Marroc per a perpetrar la seua ocupació. L’acte va estar presentat per Vicent Ortuño.Pilixip i Uan presenten “Matèria Crítica” en Pedreguer

Durant el mes de juny està en exposició en el Casal Cultural Jaume I Pedreguer, “Matéria crítica”, exposició conjunta dels artistes Juan Flores (Uan) i Pilar Rodríguez (Pilixip).

El Dissabte 5 de juny, Uan i Pilixip van visitar la seu del Casal a Pedreguer en la presentació col·loqui de l’exposició, on van respondre i explicar la creació de les seues obres, en una exposició inèdita que s’estrena per primera vegada, al públic.

L’exposició romandrà oberta en el Casal de Pedreguer fins al 25 de juny de dilluns a divendres de 18h a 20h.Etiquetes: Casal Jaume I Pedreguer exposicions Pedreguer Periodisme

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de