L’exposició ‘Heterodòxia’ es podrà veure al Centre Ovidi Motllor fins al 30 de junyExposició que romandrà oberta del 4 de maig al 30 de juny en horari de 18.00 a 21.00 h. En aquesta exposició podrem apreciar disconformitat, l’eclecticisme és la seua virtut i els mateixos autors es sorprenen del que han estat capaços de realitzar.

Sobre els Autors

Maria Barber, Xavier Belda, Toni Cano i Georgina Mollà, per mitjà de la seua obra, volen mostrar l’individualisme com una part fonamental de l’ésser humà i ens ofereixen una mirada crítica de la realitat canviant. Presenten, en definitiva, l’actitud que presenta l’ésser humà de respecte i omissió en l’àmbit en què viu. 


Etiquetes: ACPV Alcoià-Comtat Alcoi Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de