El casal de Pedreguer allotja la mostra ‘Matèria Crítica’ de l’1 al 25 de junyEl Casal Cultural Jaume I de Pedreguer acull fins el 25 de juny l’exposició “Matèria Crítica”, que reuneix el treball en fusta polida de l’escultor Uan i els collages orgànics de l’artista visual Pilixip

A més del treball individual, la inquietud artística i crítica de les creadores, també mostra un treball conjunt d’investigació on la figura humana conversa amb elements de la natura (fusta, pedra, corals, etc.) mitjançant el collage.

Fruit d’aquesta investigació naix l’obra que dona nom a l’exposició i que s’exhibeix per primera vegada al públic. Amb l’obra Matèria Crítica, Pilixip i Uan van perfilant i reivindicant les qualitats humanes que poden tornar a connectar-nos amb la natura i reconduir la nostra humanitat: innocència, sororitat, alegria, respecte, naturalitat, observació, etc.Pilixip és el nom artístic de Pilar Rodríguez, dissenyadora gràfica i artista visual valenciana que treballa principalment amb tècniques com la tinta xinesa, l’aquarel·la, el gravat, el llibre intervingut, la fotografia i el collage, siga amb fotografies antigues, papers o amb objectes trobats. Ha realitzat exposicions individuals, virtuals i col·lectives a Aldaia, l’Eliana, Rafelbunyol, Mislata, Benicàssim i València en diverses ocasions. En 2020 va guanyar el concurs de cartells del 25N Dia Internacional contra la Violència de Gènere del Ajuntament de Mislata i el 2019 va ser finalista als premis que atorga l’ADCV.

Uan és el nom artístic de l’escultor i performer Juan flores. Desenvolupa el seu treball amb materials com la fusta reciclada, resines, pigments, metall o pedra. També amb la performance a través de la qual assenyala la importància de la participació ciutadana com una cosa necessària en els processos de canvi. Ha participat en exposicions col·lectives i individuals a Costa Rica, París, València o Castelló i he realitzat múltiples intervencions  artístiques de caràcter social o reivindicatiu sobretot al País ValenciàEtiquetes: Casal Jaume I Pedreguer exposicions Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de