‘Les falles i el bar Torino’ es presenta al fòrum Babel de CastellóEls autors de “Les falles i el bar Torino”, Juanjo Medina Bonilla, Pedro Nebot Rodrigo i Eduard Ramírez Comeig, van presentar el seu llibre al Fòrum Babel el passat 8 de juny.

Les Falles i el bar Torino (Edicions Carena) és un llibre basat en l’experiència, la recerca i fruit de la curiositat de tres aficionats al futbol i fallers de barri. El volum, que indaga els costums valencians, va molt més enllà del que sembla. Estem davant d’un assaig amb tints sociològics, que aborda dos aspectes centrals en la construcció la cultura popular, com són les falles i el València CF.Etiquetes: ACPV Castelló llibres

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de