Alacant recorda el metge i rector republicà Joan Baptista Peset 80 anys després del seu afusellamentACPV, junt amb un ample ventall de persones i entitats, van organitzar la projecció del documental ‘Peset, un home bo‘ al saló d’actes de CCOO d’Alacant. Aquest magnífic documental va guanyar el premi del Festival de Cinema Ciutadà Compromés l’any 2017.

El documental, de Matilde Alcaraz i Santiago Hernández, relata la història de vida de Joan Baptista Peset, metge, científic i polític valencià afusellat pel règim franquista per la seua fidelitat a la Segona República. Sens dubte, un dels personatges més rellevants de la nostra història recent.


Etiquetes: ACICOM Peset un home bo

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de