Últims dies per gaudir de l’exposició ‘Som artistes’, al Centre Ovidi MontllorL’obertura de la nova exposició va tindre lloc a la Sala Polivalent del Centre Ovidi Montllor, el passat 6 de juliol. L’horari per a veure la mostra és de de dilluns a divendres de 18.00 a 21.00h i romandrà exposada fins el 30 de setembre

Aquesta exposició pretén transmetre en imatges la sistematització de l’experiència, realitzada dins un procés emmarcat per diverses línies d’accions: amb l’objectiu que a través de la cultura i les arts plàstiques es facilita el desenvolupament de les persones i comunitats socials com a eina d’informació creativitat, dignitat i identificació.


Etiquetes: Alcoi Centre Ovidi Montllor exposicions

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de