L’exposició ’50 anys fent Harca’ s’inaugura a la Vall d’UixóAquest mes de setembre Acció Cultural del País Valencià allotja a La Vall d’Uixó l’exposició antològica del dibuixant humorístic Juli Sanchis Aguado (Picassent, l’Horta, 1942) més conegut amb el nom d’HARCA.

La inauguració va tindre lloc el passat 15 de setembre al Palau de Vivel de la Vall d’Uixó. En la presentació va intervenir Maria Cruces, regidora de Cultura, Ximo Beltran, representant d’ACPV del col·lectiu de la Vall d’Uixó, i l’artista, Juli Sanchis. Tots tres van deixar palès el seu compromís per la cultura i la importància del paper crític, com a motor d’avantguarda i canvi social.

L’exposició és un recull cronològic de les obres més destacades d’un dibuixant que durant 50 anys ha publicat al voltant de 3000 dibuixos, tant a nombrosos diaris i revistes del nostre país i de fora, com també per a certàmens internacionals, on té obres seleccionades i premiades arreu del món.Etiquetes: 50 anys fent Harca ACPV Comarques de Castelló art exposicions hmor Juli Sanchis La Vall d'Uixó

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de