L’Espai Ciència programa dos actes a l’Octubre CCC pel mes de novembreL’Octubre CCC acull un bar de ciències sobre l’evolució humana i la conferència, amb audició musical inclosa, “Una passejada musical per la ciència”. Els actes tindran lloc els pròxims 8 i 9 de novembre.

El Bar de Ciències “L’evolució humana, cent cinquanta anys després de Darwin” es realitza amb motiu de la presentació del volum 71 (2021) de la revista Treballs de la Societat Catalana de Biologia i del llibre Iluminando la evolución humana, ciento cincuenta años después de Darwin (col. Sin Fronteras, PUV, 2021), publicacions que commemoren el 150 aniversari de l’aparició de L’origen de l’home de Charles Darwin.

Tindrà lloc el pròxim 8 de novembre a les 19h, amb la participació de Inés Domingo i Pau Carazo (autors)
Jaume Bertranpetit i Juli Peretó (coordinadors de les publicacions). La periodista Reis Juan moderarà l’acte.

La conferència amb audició musical a càrrec de Pedro Ruiz-Castell tindrà lloc el dimarts 9 de novembre, també a les 19h. L’acte es realitza amb motiu de la publicació de Melodías de Ciencia. Los vínculos con la música de algunas de las mentes científicas más brillantes de la historia (Editorial Amarante, 2021).

Pedro Ruiz-Castell és professor d’història de la ciència de la Universitat de València, investigador de l’Institut Interuniversitari López Piñero i autor del llibre.

Espai Ciència

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència/Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, amb el suport del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), la Llibreria Fan Set i la revista Mètode.Etiquetes: divulgació científica Espai Ciència Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de