‘Els adeus del Jaguar’, de Joanjo Garcia, es presenta a Castelló el pròxim 2 de desembreJoanjo Garcia aborda en format de ficció el tema del suïcidi juvenil en la novel·la Els adeus del Jaguar, de l’editorial Bromera, que ha estat guardonada amb el Premi Ciutat d’Alzira de Narrativa Juvenil. L’autor presentarà l’obra el dijous 2 de desembre al Forum Llibreria Babel de Castelló a les 19 hores.

El Forum de la Llibreria Babel de Castelló acollirà la presentació d’Els adeus del Jaguar (Ed. Bromera), de Joanjo Garcia, el pròxim 2 de desembre a les 19 h. L’acte comptarà amb la presència de l’autor de la novel·la, la qual ha rebut el XXV Premi Ciutat d’Alzira de Narrativa Juvenil.

SINOPSI DE L’OBRA

Aina torna al poble. I sap que, en fer-ho, ha d’escriure la història del Jaguar. D’aquell amic, d’aquella persona que va estimar, i amb qui va compartir estius d’adolescència. Aina ha d’escriure la història del Jaguar, de Juan David Martínez, d’aquell jove que es va llevar la vida amb només díhuit anys. Que es va suïcidar, encara que la paraula faça mal i siga un tabú, encara que al poble tot siguen eufemismes per evitar-la, encara que siga tan difícil entendre per què ho va fer, encara que hagen passat dos anys de silenci i de misteri.

SOBRE L’AUTOR

Joanjo Garcia (València, 1977) és llicenciat en Història i ha exercit com a professor de secundària. L’any 2013 publicà la seua primera novel·la, Quan caminàrem la nit, que va ser reconeguda amb el Premi Enric Valor de Novel·la. Després, ha publicat, entre altres, Aquell agost amb punt final; Tota la terra és de vidre, guanyadora del Premi de Narrativa Antoni Bru; El temps és mentida, guardonada amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, i Heidi, Lenin i altres amics, reconeguda amb el Premi València de Narrativa.


Etiquetes: ACPV Castelló Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de