Castelló acull amb èxit la presentació de “El camí i la mar i altres contes de paper”, de Jesús BernatEl Forum Llibreria Babel de Castelló va ser l’espai on va tenir lloc la presentació de l’últim llibre de Jesús Bernat Agut, a qui va acompanyar l’editora de Publicacions de la Universitat Jaume I, Carme Pinyana.

El dimecres 23 de febrer es va portar a terme la presentació del llibre El camí i la mar i altres contes en paper, 15è Premi de Narrativa Vila d’Almassora, de la mà del seu autor, Jesús Bernat Agut. Comptarem amb la participació de Carme Pinyana, editora de Publicacions de la Universitat Jaume I, que ens va fer de conductora de la presentació i que ens va portar de la mà de l’autor pel passeig de les històries del llibre, que ens fan recórrer anys anteriors de la platja d’Almassora, la qual no sempre va ser com la tenim a l’imaginari contemporani.


Etiquetes: ACPV Castelló literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de