ACPV torna, com cada any, a estar present a les fires del llibre de La Vall d’Uixó i de Castelló de la PlanaAcció Cultural del País Valencià (ACPV) va participar a la vuitena edició de la Fira del Llibre de la Vall d’Uixó, els dies 30 d’abril i 1 de maig, i a la trenta-vuitena edició de la de Castelló de la Plana, el dia 6.

El que va ser una iniciativa d’ACPV, la fira del llibre de la Vall d’Uixó, compleix la seua vuitena edició i s’ha consolidat com una data fixa en el calendari cultural de la localitat de la Plana Baixa. Van ser dues jornades, dissabte 30 d’abril i diumenge 1 de maig, en què la caseta d’ACPV, amb el suport de sòcies i socis del col·lectiu local, va oferir material del Mural Sonor i l’últim llibre de Toni Royo, Pel meu país (Onada Edicions).

Per sa banda, l’entitat també va participar en la trenta-vuitena edició de la Fira a Castelló de la Plana amb l’actuació musical de Tomàs de los Santos, que es dugé a terme al passeig Ribalta.


GALERIA

La Vall D’Uixó

Castelló de la Plana


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de