La nit de Sant Joan al País Valencià



Rep l’arribada de la Flama del Canigó al País Valencià i gaudeix dels actes organitzats per ACPV, que tindran lloc a les nostres comarques.

Recepció institucional al parlament de Catalunya

Laura Borràs, presidenta del parlament de Catalunya, rebrà la flama del Canigó a les portes del parlament juntament amb una delegació de la Federació Llull d’entitats. Anna Oliver, presidenta d’ACPV, representarà la nostra entitat acompanyat dels presidents d’Òmnium Cultural i Obra Balear.


Un Sant Joan a Turballos

El pati de la Sala Comuna de Turballos rep l’acte de la Nit de Sant Joan, que organitza el Centre Cultural Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-Comtat.

Començarà a les 20.00 hores, el dijous 23 de juny.

Tindrem el plaer de gaudir del concert de Gem, llegirem el tradicional manifest i hi estarà present la Flama del Canigó. En acabar el concert, es durà a terme un sopar de cabasset.

CARTELL


La nit de Sant Joan a Llíria

La Plaça de Partidors de la capital del Camp de Túria serà l’espai on es podràs gaudir d’una passejada etnobotànica, titulada Plantes per a una nit màgica, amb Manolo Sánchez. Començarà a les 18.30 hores.

Posteriorment, es farà un sopar de germanor de cabasset que s’iniciarà a les 21:00h al Parc Silvestre d’Edeta (Llíria).

I per últim comptarem amb el concert del duet Tendur amb Mireia Tortosa, a l’Anfiteatre del Parc Silvestre d’Edeta (Llíria) les 22:00h.

CARTELL

La nit de Sant Joan a Castelló

Un any més, el 23 de juny, la delegació d’ACPV a Castelló pujarem per la Flama del Canigó.

La Flama la rebrem en la tinença d’alcaldia del Grau de Castelló a les 18.30 h, esteu convidades i convidats a vindre a rebre-la, i si voleu recollir-la per a dur-vos-la per als vostres col·lectius.

Seguidament acompanyarem la Flama a la plaça del Casal Jove del Grau, perquè hi estiga a les 19 h. Botafocs la custodiarà i amb ella encendrà la foguera de Sant Joan a les 23.30 h de la nit.

Per descomptat també esteu totes i tots convidats!

La nit de Sant Joan a Gandia

Com cada any, la capital de la Safor rebrà la flama del Canigó, a mans del col·lectiu d’ACPV-la Safor, a la platja de Gandia amb dansa i música popular a càrrec del grup de danses Roda i Volta.

La nit, com cada any, acaba amb l’encesa de la foguera a la platja i el posterior sopar.

La nit de Sant Joan a Ontinyent

La delegació d’ACPV de la Vall d’Albaida, juntament amb l’AAVV el Llombo d’Ontinyent i el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, han preparat una nit de Sant Joan, que tindrà lloc al Parc del Llombo d’Ontinyent. A les 21h tindrà lloc un sopar popular de “baix braç” i posteriorment un concert de Toni de l’Hostal.

Vine i participa de la festa en aquesta nit màgica.

Viatge a Montserrat

Si vols encetar l’estiu a un lloc màgic. A GUST VIATGES ha preparat una estada a Montserrat amb descompte per a socis.

Més informació


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de