ARREL, de Miquel Gil, nominat com a millor disc de folk als Premis Ovidi MontllorDivendres passat coneixíem la notícia que el disc ARREL del Mural Sonor d’ACPV està nominat a la categoria de millor disc folk als Premis Ovidi Montllor.

ARREL és un projecte coral dirigit i produït artísticament per Miquel Gil, en el qual, a més de la veu i el talent de Noèlia Llorens, un total de vint-i-un artistes han posat la veu i vint-i-sis poetes han escrit les vint-i-set cançons que componen el treball. A més, un nombre ben considerable de músics han participat en la producció artística.

En paraules del cantautor de Catarroja: “Arrel vol ser un viatge comarcalitzat pels paisatges sonors de la nostra música de transmissió oral amb la veu i la poesia com a vehicles comunicatius, vol ser una manera sonora de festejar els cinquanta anys de vida d’Acció Cultural del País Valencià, cinquanta anys indestriablement units a l’actualitat cultural del nostre poble”. 

El pròxim divendres 18 de novembre de 2022, el Col·lectiu Ovidi Montllor celebrarà el disseté lliurament dels Premis Ovidi. La gala, que començarà a les 19h al Teatre Auditori de Catarroja (TAC), serà d’accés gratuït per al públic (fins a completar aforament) i comptarà amb les comunicadores Amàlia Garrigós i Nerea Sanfe com a conductores, així com la interpretació en directe d’un repertori especial a càrrec de la rondalla Va de Dones.


Etiquetes: música

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de