Nosaltres les Fusterianes per Núria Cadenes i Gemma PasqualEl pròxim 10 de desembre a les 19:30h a l’Ateneu Musical i Cultural de Benaguasil les escriptores Núria Cadenes i Gemma Pasqual, presentaran ‘Nosaltres les fusterianes’.

En el marc de l’Any Fuster, ambdues escriptores ens aproparan, des-d’un punt de vista femení, a la figura d’un dels assagistes més importants del País Valencià de tot segle XX, amb motiu del centenari del seu naixement.

De l’escriptora Gemma Pasqual en destaquem novel·les juvenils o infantils amb fort caràcter pedagògic, com quan tracta el tema de l’assetjament escolar, i els seus personatges són molt coneguts entre el públic juvenil: Xènia, Vampira, Marina són algunes d’elles.

Per altra banda de Núria Cadenes, destaquem l’obra Guillem, per la qual va rebre el premi Lletra d’Or. Altres obres seues destacables són Secundaris, Tota la veritat, Vine al sud, L’Ovidi. La seua darrera publicació ha estat La terra s’ho porta / No han donat la llum, encara; la continuació de Temps Obert, de Manuel de Pedrolo.


Etiquetes: ACPV Camp de Túria Joan Fuster

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de