Vint-i-dos anys consecutius del Betlem a Vila-realJa són 22 anys muntant sense interrupció l’exitòs Betlem del casal de Vila-real. La inauguració enguany tindrà lloc el dimarts 8 de desembre a les 13 h al carrer carrer Solades 10, de Vila-real.

Entre les dues mil figures s’hi troben les escenes esperables: l’anunciació a Maria, el reis d’Orient, el palau d’Herodes, l’anunciació als pastors, el poble de Betlem, la fugida a Egipte i, evidentment, el Naixement, al qual assisteix tota una gentada.

També hi apareixen unes altres escenes com la taverna, el mercat, els ramats d’ovelles, de cabres, de porcs i de gallines, i ànecs i cignes nadant pel llac… I com no es presentarà l’esperada broma sobre l’actualitat, per a saber de quina es tracta ens haureu de visitar.

El Betlem es pot visitar fins al 6 de gener, dia de Reis.

Us hi esperem!


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de