ACPV participa a la Nit de la Cultura 2022 d’Obra Cultural BalearUna delegació d’ACPV formada per Anna Oliver i Anna Gascon assistirà el pròxim 17 de desembre a la gran festa d’Obra Cultural Balear: la Nit de la Cultura 2022 al Teatre Principal d’Inca.

Com cada any ACPV serà present en aquesta gala que enguany serà especial per commemorar el 60é aniversari de la nostra entitat germana, amb qui formem la Federació Llull d’entitats juntament amb Òmnium Cultural. En aquesta XXXVI edició es lliuraran els Premis 31 de desembre i hi actuaran grups musicals com: Cap Pela, David Cabot, O-Erra, David Alegret i Rubén Fernández i Gemma Mar i serà presentada per Antoni Mateu i Marta Berga.


Etiquetes: cultura Federacio Llull

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de